2013/03/19 Абнаўленне (тканіна паведамленне ніжэй 703 вопыту) </ FONT>
Калі гарнітура слухаць палову З'явіўшыся спаліць некалькі слухавак антыкварыяту Якая з'яўляецца вельмі злавіў погляд майго Audio-Technica жаночы яд рана AT-703 </ FONT> Вы не памыліліся - я не памыляюся мадэль з'яўляецца пачаткам AT ~ ATH Што тычыцца першага пытання аб здольнасці верыць там, каб бачыць Evangelion ведаю (па памылцы)
Сэрца ўзнікае пытанне: Гэта першае пакаленне навушнікаў, чым старое дрэва кейс жалеза пасля усё ў парадку? Яго навушнікі ледзь не вывеў на першы самалёт да вуха, каб вушы цалкам пакрытыя Крыніцай з'яўляецца партатыўным прыладай запісу, TASCAM DR-07 Персанал вельмі захопленыя запаўнення першых некалькіх песнях ў ZARD
Першая гульня: Поўны летам, хоць у наступным годзе [Embed] http://www.youtube.com/embed/OZEt21pk6pM [/ Embed]
Песня прэлюдыяй ручныя барабаны і гітары ... Я думаю, што інструмент у параўнанні з новым жалезам сумна [ВРЗ] Для нізкіх частот, здаецца, пачуццё паветра не паветра не так, як Але адтулінай такія як ZARD Quanshui, працэнт Мой твар скацілася некалькі зерняў слёз Усхвалявана сказаў:!! Гэта гук Гэта гук [плачу]
Толькі, каб знайсці .. Як быццам пачала сёння разуменне спружын працэнтаў агульнага З выдатным гукам у мінулым ~ поўны да перапаўнення водар водар алею проста больш народу Успення Зноў і зноў ... і зноў, што высокатаксічныя ўдарных хваляў ў мозгу Неўзабаве ........ Выгляд крэм пакрыццём пачуццё ~ ледзь не вывеў ўвесь народ пагружаны ў крэм-суп
Бог ах! Калі вы можаце ~ ~ Калі вы можаце ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Калі ласка, ператварыць мяне ў цесцю </ FONT> [*]
Ірацыянальны Дзяцей, таму што ніхто з дарослых дома, каб караскацца, каб выбрацца з паперніка слухавак не вярнуўся дадому
Таямніца галасы:! Дзеці спакойна Ах ~ ня выпушчу цябе толькі навушнікі вы больш колькасці не могуць быць вырашаны Ах!
Хоць толькі гукавое поле, высокія і нізкія частоты прадукцыйнасць не добра ~ але сапраўды добры ў нізкай частоты чалавечага голасу Я ніколі не чуў такога моцнага навушнікі зварот ~ сметанковае мала Проста перапоўненыя ESW9 таксічнасць менш за палову AT-703 [ВРЗ]
Упершыню сапраўднае адчуванне мозгу наступным рэзананс адчуванне праслухоўвання AT-703 Не толькі таксічныя для фундаментальных высока таксічны для ап'яняе і п'яны, каб заліць таксічныя Я слухаю ўвесь першы .... цэлае пачуццё плавае ... Кіраўнік таксама вельмі галавакружэнне .. сапраўды п'яны, як наогул ... п'яны [ганьбы]
Раскрываць .. толькі Wangju з'явіцца
Тайнань навушнікаў партыі ****
Дата: 3/23 да 24 Час: AM10: 30 ~ PM5: 30 (нявызначаныя) Размяшчэнне: побач з густам (Паўночная пяці асноўных шляхоў запісу 2F) Рэгістрацыя: здабыча адкрытым сістэма рэгістрацыі онлайн </ FONT> Гатоўнасць прыняць удзел, калі ласка, увайдзіце Адказаць Перавозкі абсталявання гатоўнасць адкажыце на абсталяванне ці прыватная ліст дакладнасцю </ FONT>
Рэзервовы слухавак: AT-703 W11JPN W1000 W3000ANV W5000 HD650 HD800 T90 T1 D5000 D7000 K701 K1000 І г.д. .. (будзе дададзена)